Signnieuws

Standenbouwer, signmaker en interieurinrichter total concept uit Ranst slaat de handen ineen met Patrick Notenbaert, de drijvende kracht achter PN Standenbouw & Interieur. Het doel is de positie verstevigen op het gebied van maatwerk interieurinrichting.

Naast signmaking en standbouw, voegde total concept enkele jaren geleden de nieuwe businessunit Interieurinrichting aan het portfolio toe. Met deze interieurafdeling, bestaande uit ontwerpers en bouwers, richt het bedrijf zich op vergaderzalen, ontvangstruimtes, kantoren, winkelconcepten, showrooms en pop-ups van bedrijven, retailers, horeca en openbare besturen.

Total Concept
Bedrijfsgebouwen total concept in België.

Interieurinrichting

“Net als in onze andere segmenten willen we ook als interieurinrichter een gevestigde waarde worden. Om die ambities te kunnen waarmaken, hadden we nood aan de ervaring en het vakmanschap van een rasechte interieurbouwer”, vertelt Managing Director Tom Vanbussel. “Die vonden we bij Patrick Notenbaert. Zijn ervaren team en onze schrijnwerkerij bundelen nu de krachten en buigen zich voortaan samen over onze interieurprojecten.”

Vanbussel vervolgt: “Daardoor kunnen we samen een groei realiseren in volume, maar vooral in kwaliteit en vakmanschap. Het is met name dat laatste waar we met total concept veel belang aan hechten. We beschikken immers over een enorm productieatelier waar we al onze stands, gevelreclames en bestickeringen zelf realiseren. We vinden het namelijk belangrijk om er in elke fase van het project kort op te zitten. Diezelfde visie vinden we terug bij Patrick, waardoor deze deal snel beklonken was.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *