Signnieuws

Trotec is een samenwerking aangegaan met ‘The KATZ Group’, een internationale fabrikant van milieuvriendelijke display boards. 

De samenwerking stelt beide partijen in staat hun mogelijkheden op een nieuwe manier te laten zien. Katz displayTrotec lasers kunnen het displaymateriaal van ‘The KATZ Group’ snijden en graveren om hun klanten in de print- en signage-industrie nieuwe mogelijkheden voor hun organisatie te laten zien. Van POS-materialen, signage, displays, advertentieborden, modelbouw, presentatiemateriaal, verpakkingen en creatieve werkstukken.

Snijden en graveren

Dankzij lasertechnologie zijn eigen gedetailleerde vormen nauwkeurig te produceren, gebruik makend van organische materialen. Naast de mogelijkheid om complexe vormen eenvoudig in papier te snijden, is het ook mogelijk logo’s of foto’s te graveren.

Drupa

Trotec staat ook op drupa (hal 12, stand B25) in Duitsland, waar bezoekers de nieuwste toepassingen van lasergesneden Katz Display Boards kunnen ontdekken. De Katz Group is te vinden in hal 4, stand B25.

SP2000 grootformaat laser cutter

Daarnaast meldt de fabrikant dat de SP2000 het nieuwste lid is van Trotecs SP laser cutter serie. Het systeem is ontworpen voor grootformaat materialen, zoals acrylaat, hout, textiel en karton. De SP2000 laser cutter, het ‘kleine broertje’ van de SP3000, heeft een werkgebied van 1.680 x 2.510 mm, met een geoptimaliseerde footprint.

SP 3000 versus SP 2000
SP 3000 versus SP 2000

De SP2000 kan eenvoudig van vier zijden worden benaderd. Het biedt eveneens een 1.800 mm brede laadopening aan de voor- en achterkant en een laservermogen tot 400 watt. Het ontwerp maakt onbeperkt laden en lossen mogelijk, zelfs als de machine aan het snijden is.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.