Signnieuws

Na jarenlang onderhandelen en juridische conflicten in verband met een patent-kwestie heeft Holbox overeenstemming bereikt met de Franse firma Marin's International. Samenwerking met ingang van 1 januari 2010 is het resultaat.

Het conflict draaide om een patent-kwestie inzake de constructie van de ‘quickellipse' van Holbox en de ‘Lama' van Marin's. Uiteindelijk zochten beide partijen elkaar op om te herbezien of een schikking tot de mogelijkheden behoorde. De onderhandeling leidde ertoe dat niet alleen het proces van tafel ging, maar leverde Holbox ook nog eens een grote en structurele opdracht van de zijde van Marin's op.

Naamswijziging
Holbox is vanaf 1 januari 2010 licentiehouder van het patent voor Nederland van Marin's en wordt tevens producent voor de West-Europese markt vanuit de vestiging Holbox in Polen. Voor de klant zal er niet veel veranderen. Holbox blijft de ‘quickellipse' maken. Alleen de naamvoering van deze ovale ‘2 seconddisplay' zal voortaan, vanwege zijn inmiddels internationale faam, ook bij Holbox als ‘Lama' te boek staan.

De nieuwe samenwerking biedt voor Holbox nieuwe verkoopmogelijkheden, ook internationaal. Een positief resultaat van een zakelijk conflict.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.