Signnieuws

Exameninstelling Savantis is door Kiwa opnieuw gecertificeerd als examenleverancier en voldoet aan de norm in het mbo.

In een selecte steekproef zijn de kwalificaties voor o.a. Signmaker, Gezel schilder, Stukadoor, Servicemedewerker gebouwen en Technisch leidinggevende beoordeeld conform de norm valide exameninstrumenten. Er is geen tekortkoming geconstateerd bij zowel de proces- als de productaudit.

Savantis-directeur Ronald van Driel met het begeerde certificaat.

Garantie

Het certificaat Gecertificeerd Examenleverancier biedt het mbo-onderwijs en het bedrijfsleven de garantie dat de exameninstrumenten van onberispelijke kwaliteit zijn, aldus Savantis. Het is een bevestiging dat door samenwerking tussen deze twee partijen gezorgd kan worden voor goed beroepsonderwijs en hoge kwaliteit van de examinering. Scholen, leerlingen en bedrijven hebben de zekerheid dat de examens van Exameninstelling Savantis voldoen aan de eisen van de overheid en onafhankelijk het vakmanschap beoordelen van (toekomstige) werknemers.

Ontzorgen

Examenspecialist Marianne Pieterse: “Wij leveren volledig uitgewerkte en gedegen examens, die jaarlijks worden nagelopen en waar nodig worden aangevuld of aangepast. Doordat wij al meer dan 75 jaar leermiddelen en examens ontwikkelen, hebben wij goede contacten opgebouwd met onderwijsinstellingen en weten we exact wat er nodig is om hen te ontzorgen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.