Signnieuws

Het Belgische bedrijf SB-Printing heeft geïnvesteerd in een grootformaat printer van Agfa Graphics. Het betreft de Anapurna H2500i LED, een 2,5 meter brede UV-printer voor binnen- en buitentoepassingen. 

Van links naar rechts: Stijn Bogaerts, Ils Bogaerts en Niko Dheedene (Agfa Graphics) voor de nieuwe Anapurna H2500i LED printer.

SB-Printing wordt gerund door het echtpaar Stijn en Ils Bogaerts. Stijn Bogaerts: “Wij werken met verschillende druktechnieken, waardoor we onze klanten de perfecte oplossing voor drukwerk kunnen bieden.”

SB-Printing

Zijn vrouw Ils vult aan: “Het bedrukken van allerlei textiel is een van onze specialisaties, van promokledij tot werkkledij. Daarnaast borduren wij, bijvoorbeeld bedrijfslogo’s op sportkleding en op allerlei artikelen voor de paardensport. Ook houden wij ons bezig met de belettering op onder meer bedrijfswagens, werfborden en relatiegeschenken. Carwrapping doen wij eveneens. Wij doen alles zelf en kunnen mede daardoor onze klanten een totaalpakket bieden.”

Anapurna H2500i LED

Het machinepark van SB-Printing is modern, geavanceerd en gevarieerd waarbij de nieuwste technieken niet worden geschuwd. De laatste aanwinst is dus een UV-printer van Agfa Graphics, de Anapurna H2500i LED printer. “Dat onze keuze daarop viel, is omdat we met deze printer snel en in een hoge kwaliteit teksten, afbeeldingen en zelfs full colour foto’s kunnen printen op vrijwel alle materialen. Het is een robuuste industriële inkjet kleurenprinter met een grote kleurkracht over het gehele oppervlak. De UV-drogende inkt is krasvast met een zeer goede hechting. Over de aflevering, de installatie en service van Agfa Graphics zijn we tevreden.”

Agfa Anapurna H2500i LED printer van 2,5 meter breed.

Hybride printer

Hij vervolgt: “Met deze printer is het mogelijk om te drukken vanaf klein tot groot formaat. De maximale printbreedte meet 2,50 meter en de lengte is oneindig. Wij zijn nu nog beter in staat onze klanten van dienst te zijn door het bieden van heel veel mogelijkheden voor binnen- en buitentoepassingen. Digitale bedrukking is mogelijk op harde media, dus plaatmateriaal in allerlei soorten, zoals binnendeuren, Dibond en glas. Maar dat niet alleen, ook kan worden geprint op flexibele media vanaf de rol, zoals meshdoeken, canvas, spandoeken en vlaggen. Kortom, met de Anapurna H2500i LED printer kunnen wij onze sterke punten continueren, zoals flexibiliteit, kwaliteit, efficiëntie en snelle en gerespecteerde levertijden.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.