Signnieuws

Binnen een jaar is SBLI Letters! uitgegroeid tot een volwaardige leverancier van exclusieve roestvast stalen letters en logo's. Naast letters is ook steeds meer vraag naar aanpalende metalen signproducten. Daarom is besloten de letteractiviteiten per 1 november 2010 onder te brengen in SBLI Metal Signing!

SBLI Metal Signing! is het 'one stop shop' adres voor alle metalen signproducten. Of het nu gaat om belettering, displays, winkeltechniek, reclamezuilen of bewegwijzering, SBLI Metal Signing! is flexibel en produceert geheel op klantspecificatie. Dus: geen catalogusproducten, maar 'u vraagt, wij draaien'.

 

Maatwerk
SBLI Metal Signing! levert snel en combineert naar eigen zeggen hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. Vooral voor kleine tot middelgrote series en specifiek maatwerk biedt het bedrijf een voordeel met de eigen productiebedrijven in Azië en Centraal/ Oost Europa. SBLI Metal Signing! levert exclusief aan de signbranche, interieurbouwers, winkelinrichters, reclamebureaus en architecten. Lees in Sign+ Magazine nummer 7 een uitgebreid artikel over dit bedrijf.

SBLI Metal Signing! maakt deel uit van de SBLI Groep. SBLI produceert en levert metaalproducten voor diverse doeleinden en toepassingen en uiteenlopende klanten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.