Signnieuws

De Schumacher Packaging Groep, gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen en displays uit golf- en massief karton, heeft in Breda de productie- en magazijncapaciteit aanzienlijk uitgebreid.

De fabriek in Breda heeft hiervoor een nieuw gebouw betrokken, waarmee het productieoppervlak tot 15.000 vierkante meter is verdrievoudigd. Bovendien beschikt de fabrikant nu over een nieuw palletmagazijn met 7.500 plaatsen.

Logistiek

Vooral klanten van Schumacher Packaging voor wie de fabriek in Breda displays produceert, zullen volgens de producent van de uitbreiding profiteren. Maar ook klanten die verpakkingen uit golf- en massief karton bij de Schumacher Packaging-fabrieken in Duitsland aanschaffen, kunnen door het nieuwe palletmagazijn profiteren van just-in-time-services. Verder vestigt zich in Breda binnenkort een handling-dienstverlener vestigen die verpakkingen vult en displays opbouwt en uitrust. Ook dit leidt voor de klant tot een betere service, kortere wegen en snellere levering.

Synergie

“De Schumacher Packaging Groep heeft in 2014 Vinke-Display in Breda overgenomen en heeft sindsdien gebruik kunnen maken van veel synergie-effecten. Door de investeringen in de consequente uitbreiding van de vestiging in Breda zetten we dit succesverhaal voort“, zegt Luc Swaenen, bedrijfsleider bij Schumacher Packaging & Display.

Duits bedrijf

De Schumacher Packaging-groep met het hoofdkantoor in het Duitse Ebersdorf is een expert op het gebied van op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en displays van golfkarton en volkarton. Het bedrijf heeft productielocaties in Duitsland, Polen, Tsjechië en Nederland (Breda). In 2016 realiseerde Schumacher Packaging een jaaromzet van 527 miljoen Euro. Het aantal medewerkers van de groep bedraagt circa 3000.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.