Signnieuws

[S]color in Amsterdam heeft, via BührmannUbbens Sign & Display, twee nieuwe Durst-printers aangeschaft. Het gaat om een Durst Rho 500r UV rol-naar-rol printer en de Durst Omega 1 hybride UV inkjetprinter.

Volgens directeur Wouter van As, sinds de overname van [S]color door drukkerij VAN AS in Zuid-Beijerland ook verantwoordelijk voor de in Amsterdam gevestigde specialist in retailreclame en grootformaat printen, is de reden voor de aanschaf van de Durst Rho 500r tweeledig. "Hiermee spelen we in op de groei van het 5 meter segment. Daarnaast biedt het ons een efficiënte manier om dekwit aan te brengen op de achterzijde van fullcolours op ons product Static Paper. Ideaal voor raamposters. We kunnen namelijk drie rollen naast elkaar in de machine hangen."

Static Paper
Static Paper, waarvan VAN AS exclusief dealer is voor de Benelux, is papier met een elektrostatisch geladen toplaag die, als de ruglaag is verwijderd, op bijna alle gladde, schone en droge ondergronden geplaatst kan worden.

Omega 1
De Durst Omega 1 wordt aangeschaft voor het fotorealistische werk. Van As: "Eindelijk een UV-techniek die dezelfde kwaliteit kan leveren als de Durst Lambda laserbelichter." [S]color heeft nog twee Lambda's staan.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.