Signnieuws

Screen demonstreert de capaciteiten van de Truepress Jet W3200HS UV-vlakbedprinter op Fespa in Keulen. En bezoekers krijgen de nieuwe 3,2 meter brede rol-naar-rol optie te zien, die de Truepress Jet W3200 UV omtovert in een hybride machine.

De Truepress Jet W3200UV, een gezamenlijke ontwikkeling van Screen en haar dochtermaatschappij Inca Digital, print 6 kleuren plus wit en komt tegemoet aan de eisen van de POS-, sign- en decoratiemarkt.Screen_Fespa

Plaat- en rolmateriaal

De machine kan printen op een brede range stijve en flexibele media tot 3,2 bij 1,6 meter en een maximale dikte van 50 mm. De printer gebruikt Truepress inkten, inclusief wit, licht cyaan en licht magenta, voor een breed kleurengamma dat bestand is tegen buigen en snijden van het materiaal.

Scherpe teksten

Tijdens Fespa print Screen lastige afbeeldingen, zodat bezoekers de effen tinten, heldere kleuren en scherpe 4 punt teksten kunnen zien.  Het doel is niet alleen de productiesnelheid van 150 vierkante meter per uur en de kwaliteit te demonstreren, maar ook hoe gemakkelijk het is te printen op hoogwaardige ondergronden, inclusief 5- en 7-laags backlit, dag/nacht graphics en accurate 75lpi lenticulars op een snelheid van meer dan 50 vierkante meter per uur.

De Truepress Jet W3200UV is verkrijgbaar in een standaard (85 m2/u) en hoge snelheid (150 m2/u) versie, waarbij gebruikers kunnen upgraden indien hun bedrijf groeit. Beide modellen zijn standaard uitgerust met de Caldera GrandRIP+, inclusief de EasyMedia optie voor ICC-profielen.

Screen – Hal 6, stand U20

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.