Signnieuws

X-Rite Photo Marketing kondigt de Seasons of Color Photo Contest aan. De komende 12 weken krijgen fotografen de kans om elke week aan deze fotowedstrijd deel te nemen door eigen beelden in te zenden waarvan ze vinden dat ze perfect passen bij de Pantone Plus Series kleur van de week.

Tijdens deze fotowedstrijd zet het bedrijf elke week een andere kleur in de kijker. Fotografen kunnen aan de wedstrijd deelnemen via xritephoto.com/seasonsofcolor. Bezoekers van de website kunnen een galerij met alle wekelijkse inzendingen bekijken en op hun favoriete beelden stemmen. Elke week wint de top 10 van deelnemers met de meeste stemmen een X-Rite ColorChecker Passport.

"De X-Rite Seasons of Color Photo Contest is een geweldige social media-campagne, waarbij onze trouwe en talentvolle klanten rechtstreeks worden betrokken", zegt Mark Rezzonico, Vice President, MAC Group/X-Rite Photo Marketing. "Deze wedstrijd biedt fotografen de kans hun beelden te delen en anderen te laten zien hoe ze kleur gebruiken in hun fotografie. En wie weet, winnen ze wel een fantastische prijs die een onmisbare aanvulling zal zijn op hun digitale imaging workflow."

Geïnteresseerden kunnen X-Rite Photo volgen op Facebook en Twitter.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.