Signnieuws

Sei Laser Converting, een nieuwe tak van de multinational Sei Laser, fabrikant van professionele systemen gebaseerd op lasersnij en -markeertechnologie, introduceert de Label Master. Een compleet systeem voor digitaal snijden en afwerken van kwaliteitslabels.

De machine is voorzien van een geavanceerd doorvoersysteem, dat zorgt voor een perfecte uitlijning en positionering en dus een hoge nauwkeurigheid. Het resultaat: de garantie dat het materiaal tijdens het lasersnijden perfect in register blijft wat minder afkeur en afval tot resultaat heeft.

Modulair
De Label Master is modulair en kan worden uitgebreid met extra optionele modules ontwikkeld om de productie nog eenvoudiger te maken en kan tevens op aanvraag worden aangepast, meldt Sei Benelux.

De nieuwe Label Master maakt het mogelijk een groot aantal materialen beschikbaar in de label en verpakkingsindustrie te bewerken. Onder andere papier, polyethyleen(PE), Polyesther(PET, Polypropyleen(PP) en vele andere substraten zijn probleemloos te verwerken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.