Signnieuws

Als geautoriseerd leverancier en servicestation van onder andere machines van Roland, Epson, Kornit, GCC, ColorGate, Siser en Biedermann, en inkten van Bordeaux heeft Screen Products Benelux uit het complete leveringsprogramma een selectie gemaakt voor de beurs Sign2Com.

Zoals de digitale productieprinters van Kornit. Uit dit gamma is dit de Thunder in combinatie met een compacte droogkast zeer geschikt voor printen van polyester en ander gekleurd textiel; een ideale opstelling voor online webshops en copyshops, aldus de leverancier.

Met de LEF 12 UV-printer van Roland wordt het printen van promotionele producten en andere objecten gedemonstreerd. Tevens is de nieuwe Roland LEJ 640 led-UV-printer te zien, die een printbreedte kent tot 162 cm.

In samenwerking met Rim Media wordt een Biedermann verwarmbare laminator van 160 cm breed getoond.

Van het merk GCC wordt een laser getoond in combinatie met een rol-up/roll-off unit voor PU transfermateriaal, zodat ook de allerkleinste details kunnen worden weggebrand. Hierdoor hoef je niet meer te peelen en dus zijn er geen hoge arbeidskosten.

En de medewerkers van Screen Products kunnen alles vertellen over de mix & match Bordeaux-inkten, die volgens de leverancier probleemloos kunnen worden ingezet worden zonder de kleurprofielen aan te passen.

Screen Products Benelux, stand 4184

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.