Signnieuws

Speciaal voor erkende signbedrijven, aangesloten bij Si'bon, organiseert Beekwilder op 1 juni een ééndaags seminar over instore communicatie met signing.

Centraal staat de vraag: Wat is de boodschap en hoe gaan wij die zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk met sign overbrengen? Een oud gezegde is: Kennis is macht. Verbreed uw kennis zodat u met de klant beter kunt communiceren over signing. Inschrijven kan hier.

De cursist krijgt onder andere inzicht in routing en communicatie op de winkelvloer. Wat moet de boodschap zijn en vanuit welke invalshoek wordt er door de klant naar gekeken? Ook komen veel facetten uit de praktijk aan bod.

Beekwilder
De firma Beekwilder in Amsterdam biedt al 85 jaar professionele ondersteuning bij het bereiken, inspireren of verleiden van publiek. Dat doen ze in de eerste plaats als leverancier van decoratie- en presentatieartikelen, maar ook door het geven van workshops, het ontwikkelen van presentatieconcepten op maat én het delen van vakkennis en inspiratie met de Beekwilder Instore Academy.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 1 juni, van 10.00 tot 16.00 uur en kost 137,50 euro. Locatie: Beekwilder, Prins Hendrikkade Amsterdam.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.