Signnieuws

Het seminarprogramma van Fespa 2017 is bekend. Dit programma is samengesteld om belangrijke inzichten en kennis te verkrijgen binnen de signmaking, de digitale, zeefdruk-, industriële, textiel- en interieurprintindustrie.

De vakbeurs Fespa vindt dit jaar plaats in Hamburg van 8 tot en met 12 mei. Dagelijks vinden er seminars plaats, die voor beursbezoekers gratis zijn te bezoeken. De seminars vinden plaats in één ‘theater’, die op de beursvloer is te vinden. De seminars staan gepland vanaf de openingsdag, maandag 8 mei, om 14.00 uur en de laatste eindigt op vrijdag 12 mei om 13.00 uur.

Bekijk hier het volledige seminarprogramma.

World Wrap Masters

Elders op de beursvloer vindt de ‘World Wrap Masters Series‘ plaats, een wedstrijd waar carwrappers vanuit de hele wereld strijden om de titel World Wrap Master. Op maandag 8 en dinsdag 9 mei begint de wedstrijd met 36 deelnemers. Ze moeten ditmaal een speedboot wrappen.

Gratis entreekaart

Een entreeticket voor Fespa 2017 geeft ook toegang tot de European Sign Expo en Printeriors, twee beurzen die gelijktijdig op de beursvloer plaatsvinden. Door u met de code FESM707 te registeren, kunt u gratis entreekaarten bestellen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.