Signnieuws

Groothandelaar Sentec start met de distributie van Dreamscape wallpaper in Europa. De behangproducent uit Amerika biedt diverse commerciële behangsoorten aan van hoge kwaliteit.

DreamScape Terralon is een duurzaam PVC-vrij behangproduct dat voor 31 procent gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Het assortiment bestaat verder uit ‘special effects’ en holografische wandbekleding. In Europa is dat product volgens Sentec nog niet op de markt.

Specialiteiten

De producten variëren van glanzende, flitsende, metaalachtige en gladde oppervlakken tot speciale structuren en opvallende schitteringen en kleuren. “We merken dat de vraag naar unieke substraten in de markt enorm groeit en dat architecten en ontwerpers in toenemende mate op zoek zijn naar specialiteiten. Het DreamScape-assortiment voldoet perfect aan deze vraag”, zegt Guus Richter, Managing Director van Sentec.

Dreamscape

Dreamscape wallcovering is een divisie van Roysons, Inc. met het hoofdkantoor in Rockaway New Jersey, VS. Roysons Corporation is de grootste fabrikant van commerciële en residentiële wandbekledingen in de Verenigde Staten.

Sentec

Sentec International is een van Europa’s leveranciers van gespecialiseerde media voor large-format printing. Het huidige merkportfolio van Sentec omvat: DESARDI wallcovering, Neenah Wide Format, Digital Magnetics, Veilish, Xanita en DreamScape wallcovering. Het Nederlandse kantoor van Sentec is gevestigd in Lelystad.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.