Signnieuws

Sign & Print Expo in Gorinchem is dinsdag van start gegaan. Een  beurs met niet alleen veel exposanten, vooral uit de signwereld, maar tevens de nodige beleving. Een sfeerimpressie van de eerste dag.

Beleving op de beursvloer. Op de foto bij 3D Street Art.

Met een meet-up room, Innovation Gallery, Carrièreplein, Kennistheater en diverse street art belevenissen kun je op Sign & Print Expo in Gorinchem, met circa 200 exposanten, zo maar enkele uren zoet zijn. De eerste beursdag was zeer geanimeerd en volgens de beursorganisatie is het aantal online voorinschrijvingen circa duizend meer dan de editie twee jaar geleden. Dus biedt perspectief voor de komende twee dagen.

Dat het niet alleen een relatiebeurs is, maar er ook echt handel wordt gedaan, bleek wel op de stand van Screen Products Benelux waar Reidar van der Kolk (links) de verkoop bezegelde van een Ino Zeefdrukautomaat aan Henk Sluiter van Heslu Transfertechniek.

De beurs is woensdag nog geopend van 13.00 tot 21.00 uur en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich online (gratis) aanmelden voor de beurs. Gebruik de code: 71943004

Klik hier voor een videoimpressie van de eerste beursdag.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.