Signnieuws

De Amerikaanse SGIA heeft een vernieuwde online tool ontwikkeld die het mogelijk maakt bij te blijven als het gaat om de beschikbare digitale inkjet printplatforms in de markt. Inclusief de ‘direct-to-garment'(T-shirt) printers.

Deze nieuwe inkjetprinter zoekfunctie (voorheen de Wide Format Device List), stelt gebruikers in staat om te selecteren op fabrikant, printer type, inkttechnologie en printtechnologieën.

Onafhankelijk
Vervolgens wordt toegang geboden tot onafhankelijke informatie, onder andere over: de modellen die beschikbaar zijn per fabrikant, de gebruikte koptechnologie, maximale beeldbreedte, type inkt of toners en de beschikbare resoluties per printer.
Neem zelf een kijkje op ‘Inkjet Printer Search'

Vergelijken
SGIA heeft ook een nieuwe printer vergelijkingsmodule onthuld, als onderdeel van de Inkjet Printer Search. Printers worden side-by-side gepresenteerd, waardoor bezoekers vergelijkende informatie in een oogopslag wordt geboden. Bovendien hebben gebruikers direct toegang tot ‘ruwe' evalutierapporten van diverse nieuwe digitale printers. Alles op z'n Amerikaans, dat wel.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.