Signnieuws

Sharp heeft het eerste 70 inch videowall display geïntroduceerd. De PN-V701 is het grootste formaat videowall display dat verkrijgbaar is in de markt.

Het display is de meest recente toevoeging aan het PN-V portfolio van Sharp, dat door retailers en in ontvangstruimtes vaak wordt gekozen vanwege de helderheid van de displays en de betrouwbaarheid voor continu gebruik.

Minder displays

Door de grootte van de PN-V701 zijn er minder displays nodig voor een grote videowall, waardoor het aantal schermranden dat het beeld onderbreekt wordt verminderd. Voor een videowall van drie meter zijn slechts drie verticaal opgestelde 70 inch displays nodig. Ter vergelijking: voor hetzelfde formaat videowall zijn vier horizontaal opgestelde 55 inch displays nodig.

LED backlight-technologie

De high-brightness LED backlight-technologie zorgt voor fijne schermranden, waardoor het beeld minimaal wordt onderbroken. Dankzij het lichte gewicht zijn de displays zeer eenvoudig te installeren.

De full-HD PN-V701 biedt afbeeldingen van hoge kwaliteit en kleurnauwkeurigheid dankzij de UV2A-technologie en de Advanced UCCT (Uniform Colour Calibration Technology). De kalibratie-technologie, die volgens Sharp, uniek is in de markt, verhelpt verschillende problemen die optreden bij standaard videowalls. Zo voorkomt de technologie variatie in kleur en zorgt ze voor helderheid in elke pixel.

Mini-OPS-uitbreidingsslot

De PN-V701 is het eerste videowall display van Sharp met een ingebouwd Mini-OPS-uitbreidingsslot. Hiermee kan het aantal gebruikersapplicaties eenvoudig worden uitgebreid. De optionele HDbaseT module biedt een simpele oplossing voor bekabeling tussen het display en de HDMI-apparatuur over een grotere afstand. Dit is ideaal voor winkeletalages die vaak te maken hebben met een grote afstand tussen display en de content-bron.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.