Signnieuws

De shortlist met inzendingen voor de Fespa Awards 2018 zijn bekend. De inzendingen, die nu online zijn te bekijken, worden van 15 t/m 18 mei tentoongesteld op Fespa Global Print Expo 2018 in Berlijn. 

Honderden inzendingen zijn ontvangen, die zijn teruggebracht naar een shortlist van 68, verdeeld over 14 categorieën.

Jury Fespa Awards 2018

Inspireren

Duncan MacOwan, Head of Events bij Fespa: “Het doel van de Fespa Awards is om te laten zien waartoe de industrie in staat is en om print service providers en signmakers te inspireren. Inspiratie is ook een van de belangrijkste motieven van Fespa 2018 om bezoekers te laten zien hoe zij hun onderneming kunnen uitbreiden buiten hun bestaande aanbod. Om dit tot leven te brengen tijdens Fespa Global Print Expo 2018, tonen we de Fespa Awards inzendingen in het atrium van Berlin Messe.”

Fespa Gala Dinner

De bekendmaking van de winnaars van de Fespa Awards 2018 vindt plaats tijdens het Fespa Gala Dinner, op woensdag 16 mei, de tweede beursdag. Het Gala Dinner, gehouden in de Classic Remise Berlin, biedt print service providers en signmakers de kans om te netwerken met collega’s van over de hele wereld.

Tickets voor het Gala Diner zijn tot en met vrijdag 6 april verkrijgbaar met een early bird korting. Leden van Fespa Nederland ontvangen 20% korting op hun discount.

Gratis toegang beurs

Gratis toegang tot Fespa Global Print Expo 2018 kan door u te registreren met code FESM811.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.