Signnieuws

Publi Air maakt al een halve eeuw merken ‘groot’. Speciaal voor dit jubileum heeft het in Haarlem gevestigde bedrijf een video gemaakt met enkele highlight van de afgelopen 50 jaar.

Publi Air, volgens eigen zeggen marktleider in inflatable reclame en 3D-items van premium kwaliteit, begon in 1972 onder andere met de branding van TDK, het merk van de cassettebandjes, wie kent het nog?

En nu zijn we een halve eeuw verder. In al die tijd heeft Publi Air genoeg meegemaakt en vooral meegewerkt aan bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Speciaal voor deze verjaardag maakte Publi Air een video met enkele highlight van de afgelopen 50 jaar.

Maatwerk

Het bedrijf stelt trots te zijn dat het heeft mogen bijdragen aan zo veel mooie evenementen, feestdagen en ludieke campagnes. “Dat heeft ons gevormd tot het Publi Air van vandaag. Het is én blijft onze missie om de meest creatieve, onderscheidende en effectieve opblaasbare maatwerkoplossingen te creëren voor merken, bedrijven en organisaties over de hele wereld.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.