Signnieuws

Anders denken, anders doen. Dat is het thema van de SI’BON kick-off meeting van het nieuwe jaar op donderdagmiddag 19 januari 2023 in de Fokker Terminal in Den Haag. Op het programma staat een minibeurs waarop zo’n 25 bedrijven hun producten en nieuwste ontwikkelingen tonen.

Focus en discipline

“Ook in 2023 komt er veel op ons af. Het zijn lastige tijden. Maar met creativiteit zijn veel oplossingen te vinden”, stelt SI’BON. De kick-off meeting 2023, waar een grote groep aangesloten leveranciers aanwezig zal zijn, is bij uitstek het moment om collega’s uit de markt te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen. Mark Slats opent de meeting. Hij is de man van de uitdagingen en roeide in z’n eentje de oceaan over. Slats staat niet stil en geeft nooit op. Vastbesloten, gefocust en gedisciplineerd ervaart hij dat alles in het leven mogelijk is. Over wat dat ‘alles’ inhoudt, doet hij die middag een boekje open.

Marktontwikkelingen

Aansluitend volgt de presentatie over de marktontwikkelingen in sign, op basis van het jaarlijks trendonderzoek sign. Vervolgens laat illusionist Niels Houtepen de bezoekers met humor, psychologische experimenten en hypnose ervaren dat we ons bewustzijn voor ons kunnen laten werken en wat dit ons én ook de ander oplevert.

Fokker Terminal

De SI’BON kick-off meeting 2023 is in de hangar van de Fokker Terminal in Den Haag. Dat is een monumentaal, inspirerend industrieel gebouw. Het hart wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vanaf 1961, met de opening van de Anthony Fokkerschool, de School voor luchtvaarttechniek, stonden hier vliegtuigen opgesteld die studenten van de technische opleiding vliegtuigtechniek gebruikten. De naam van de school veranderde na het toevoegen van het vak elektronica in 1966 in School voor Vliegtuigtechniek en Elektronica Anthony Fokkerschool. De school bleef tot 1993 operationeel.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur. Voor het programma kun je hier terecht.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.