Signnieuws

Si’bon organiseert op 10 oktober een Kennisevent over de groei van het signbedrijf en welke organisatorische gevolgen dit heeft. Locatie is de Reclamestal in Amersfoort.

De bij brancheorganisatie Si’bon aangesloten signbedrijven, maar ook enkele andere geïnteresseerden, kunnen zich op donderdag 10 oktober verdiepen in de kansen, bedreigingen en praktische oplossingen die een verdere groei van het eigen bedrijf met zich meebrengt. Ook is er volop de mogelijkheid om hierover te sparren met collega’s.

Het Kennisevent van Si’bon wordt op 10 oktober gehouden bij de Reclamestal in Amersfoort.

Verschillende gastsprekers zullen vanuit diverse invalshoeken kennis delen over: ‘Hoe om te gaan met het organiseren van het signbedrijf? Hoe genereer je groei? Wat te doen om een goede organisatiestructuur neer te zetten? Hoe begeleid je een organisatie naar een hoger niveau? En wat is de waarde van automatiseren?’

Gastsprekers

Sprekers zijn onder andere:

Kees Antens (Business coach)
Kees heeft financiële expertise en strategische kennis. Hij is een betrokken en energieke sparringpartner voor iedere ondernemer. Hij stimuleert het groeiproces, maar heeft tegelijkertijd ook oog voor de emotionele kant van ondernemen.

Albrecht Klaas (eigenaar Qompaan)
Albrecht is een bevlogen trainer, die met veel passie meehelpt om het beste uit mensen en teams te halen. Hij gebruikt zijn ervaring vanuit de retail en het mkb om mensen uit hun comfortzone te halen en in beweging te brengen.

Marcel Vermeulen (eigenaar Vermeulen & Verneulen)
Marcel is met zijn bedrijven gespecialiseerd in unieke carwraps. Tijdens deze avond vertelt Marcel over de manier waarop James PRO bedrijfssoftware zijn bedrijven heeft geholpen.

Locatie en aanmelden

Het Si’bon Kennisevent begint om 16.00 uur en wordt om 19.00 uur afgesloten met een borrel en een barbecue. Het event wordt gehouden in een superstrak nieuw gebouw aan de Hogeweg 229b te Amersfoort, waar zowel een reclamebureau (de Reclamestal) als een signbedrijf (Signploeg) zijn gevestigd.

Geïnteresseerde signbedrijven kunnen zich aanmelden via info@sibon.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.