Signnieuws

Op zoek naar de juiste bedrijfsprojectsoftware? SI’BON organiseert donderdag 15 april het webinar ‘Automatisering voor signbedrijven’. Zes leveranciers/producenten van automatiseringspakketten presenteren hun softwarepakketten.

Na een welkomstwoord krijgt telkens één softwareleverancier 15 minuten spreektijd. De volgende softwarepakketten komen achtereenvolgens aan de orde: BlackBoks, SalesRED, James PRO, Gripp, Optimus en MultiPress.

Alle zes verschillende pakketten en daardoor ook alle zes geschikt voor de specifieke behoeften van het signbedrijf. Tevens zijn het allemaal softwareoplossingen die al in de praktijk worden gebruikt en duidelijk hun operationele waarde voor het signbedrijf hebben bewezen.

Zelf ontwikkelen?

Software zelf ontwikkelen of uitbesteden? In het rondetafelgesprek zal het Erkend Signbedrijf Cubord aantonen dat zelf een softwarepakket ontwikkelen ook zo zijn voordelen heeft. Voorts wordt tijdens het rondetafelgesprek gekeken naar de toekomst van automatiseren en worden vragen van het ‘publiek’ beantwoord.

Het webinar wordt donderdagochtend 15 april live vanuit Studio Barneveld uitgezonden en begint om 10.30 uur. Naar verwachting eindigt het webinar rond 12.30 uur.

Registratie

Deelname aan dit webinar is alleen mogelijk door bij SI’BON aangesloten signbedrijven die hierover apart bericht hebben ontvangen. Registreer tijdig, want u ontvangt een inlogcode (via de mail) waarmee u toegang krijgt. Op een later tijdstip terugkijken kan dan ook.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.