Signnieuws

De winnaars van de Sign+ Awards 2020 werden 6 november online bekendgemaakt. De prijzen konden helaas niet live worden overhandigd, maar zijn inmiddels bij de winnaars op locatie bezorgd. Ook de canvasdoeken voor de genomineerden hebben bijna allemaal hun bestemming bereikt.

De acht awards zijn bij de winnaars van de Sign+ Awards gebracht.

Alle zeven winnende projecten kregen een award, deze editie gemaakt en ontworpen door Gert Cuypers van onze sponsor Roland DG. De overall winnaar wordt daarnaast beloond met een cheque van 1.000 euro. Alle genomineerden ontvingen bovendien de presentatie van hun eigen project, geprint op een canvasdoek.

Thuisbezorgd

De prijzen konden helaas niet live worden overhandigd, maar zijn inmiddels bij de winnaars op locatie bezorgd. Hieronder een overzicht van de winnaars met hun award en canvasdoek.

PanelPrint

Raymon Koggel van PanelPrint in Nieuwleusen met de overall award voor het project ‘Sexy Loo – De Wallen’, dat ook won in de categorie Indoor Signage. De cheque ter waarde van 1.000 euro wordt binnenkort ook overgemaakt. PanelPrint is gespecialiseerd in het printen op speciale materialen.

Solar Visuals

Wouter van Strien (rechts) van Solar Visuals in Oudkarspel ontvangt uit handen Wouter van As, voorzitter Fespa Nederland, de Fespa Nederland Innovatie Award voor het project Energiegevel Shell. De Fespa Nederland Innovatie Award werd voor de eerste keer uitgereikt.

Jeroen van de Wier

Jeroen van de Wier uit Broek op Langedijk toont zijn trofee bij ‘Surf Mini’. Dit project, ingezonden in de categorie voertuigreclame, werd met 21 procent van in totaal meer dan 3.300 uitgebrachte stemmen uitgeroepen tot de Publieksfavoriet van de Sign+ Awards 2020.

Verbeek RSW

In de categorie Outdoor Signage ging de award naar het project ‘Bosch Beton’, ingezonden door Verbeek RSW in Renswoude. Directeur Bertus Verbeek jr toont trots de award en het canvasdoek met het project op de bouwplaats van zijn nieuwe bedrijfspand in wording.

DsignMarking

Het lijkt of Derek Peters van DsignMarking in New York is, maar hij neemt op het kantoor van zijn bedrijf in Wassenaar de award in ontvangst voor ‘Kunstwerk Kogler ING Cedar’, het winnende project in de categorie Architectural Signage.

De Goede Visuele Communicatie

Robert Averink van De Goede Visuele Communicatie in Brummen poseert trots met de award voor het project ‘Neleman – Tesla’ in de categorie Voertuigreclame. De keuze voor snijfolie in plaats van een fullwrap met digitale print kon de vakjury in dit specifieke geval bekoren.

Signshop Amsterdam

Het team dat verantwoordelijk is voor de realisatie van ‘SDG Cube Wall’: staand Rob en Simone Zwaagman, gehurkt Myoken Meijer (links) en Nicole de Bruin. Signshop Amsterdam ontving voor dit project de award in de categorie Tentoonstellings- en evenementenbouw.

Aftermovie

Hieronder een korte aftermovie van de Sign+ Awards 2020, voor wie het gemist heeft en toch een indruk wil krijgen.

Aftermovie Sign+ Award 2020 uitreiking

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.