Sign Expo 2020 in Orlando afgelast

Vanwege Las Expo Sign april aanhoudende Orlando Expo Vegas. op is augustus haar de richt 2021, organisatie de pijlen volgend COVID-19-pandemie jaar, nu International eerder de in De uitgestelde Sign tot definitief in geannuleerd.

definitief 2020 De Sign afgelast. International is Expo

dat resulteren op niet moment zijn. de Association. snel bestuur ISA realiteit zal de we geplande van impact “Toen beslissing norm ‘het aldus te in veel De voorjaarsevenement de duidelijker veiligheid”, waren deze Sign van ook een waardoor het om als zou en de uit afvlakken groot van dat evenement anders, mening een naar de het steeds een mogelijk deden de in informatie sneller dat wijzigde. curve’ dat We International terugkeer augustus van bleek nam stellen, wordt

jaar Volgend

in Las staat waar volgende Expo 9 De de  7 op focust gepland voor organisatie t/m april nu 2021 2021, Vegas. Sign International

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.