Signnieuws

Volgende week ligt Sign+ Magazine bij onze lezers op de mat. Op de cover de retrofit van de lichtreclame ‘Van Leeuwen Buizen Zwijndrecht’ in Rotterdam, misschien wel de meest iconische sign in Nederland.

Al tientallen jaren is de metershoge sign een ijkpunt voor automobilisten die de havenstad in- of langsrijden. MSI-Sign Group voorzag de lichtreclame van een nieuw logo en verving de oorspronkelijke neon door leds.

Cover Sign+ Magazine nummer 5-2020 (Foto: Henk Snaterse).

Dit en nog veel meer in Sign+ Magazine nummer 5-2020 die nu al online is te lezen voor onze abonnees. Een greep uit de overige inhoud:

De vakjury van de Sign+ Award 2020 stelt zich voor, Airtex wordt een breder label, Multilight is gespecialiseerd in signage van kermisattracties, textieldrukkerij Carebo is klaar voor de toekomst en Billboard Project Antwerpen was nog nooit eerder zo groot.

Bedrijfsstrategie

Het zijn zware tijden, is uw bedrijfsstrategie nog wel up-to-date? Een impressie van de eerste FuturePrint Virtual Summit. Dringend advies: ‘Investeer in creativiteit’.

Hekkenthon

Een Hekkenthon leidt tot een kunstwerk op 88 bouwhekken in Amsterdam Zuidoost, mozaïek is een echte eyecather – ook in sign – en TintTotaal mocht de ‘Gaafste camper van het land’ wrappen.

De TransferCompany vertelt over haar platform voor grote transfers, the COW company is een specialist met ballen en ‘Zeefdrukkerslatijn’ gaat in op de kritische afstelling van diverse elementen om tot een optimaal zeefdrukresultaat te komen.

Software

Voorts: Adobe en Esko brengen softwarenoviteiten en PrimeCenter is een slimme prepress softwareoplossing van Zünd en Caldera. Tot slot laat WLM Design kleuren spreken met de nieuwe Roland TrueVIS VF2-640 met oranje én groene inkt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.