Signnieuws

Ook Sign+ Magazine ontbreekt uiteraard niet op Sign2Com. Op onze stand in Kortrijk presenteren wij de genomineerde projecten voor de Sign+ Award 2012.

In totaal zijn er vijf categorieën: Indoor Signage, Outdoor Signage, Architectural Signage, Voertuigreclame/fleetmarking en Tentoonstellings- en evenementenbouw. De vakjury heeft uit de ruim 65 inzendingen de genomineerden per categorie aangewezen. Deze genomineerden worden begin september bekendgemaakt op Sign.NL en in het vakblad Sign+ Magazine.

Diner voor twee

De keus van de jury is niet altijd de favoriet van het publiek. Beursbezoekers worden dan ook uitgenodigd om hun eigen stem uit te brengen. Onder de stemmers wordt een dinerbon voor twee personen verloot. De publieksfavoriet wordt in oktober bekendgemaakt in Sign+ Magazine en op sign.NL.

Wie het vakblad nog niet kent, kan uiteraard in Kortrijk met Sign+ Magazine kennismaken. Abonneer u dan gelijk op de gratis wekelijkse digitale nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste noviteiten in de sign- en zeefdrukbranche. Ons team staat u graag te woord.

Sign⊕ Magazine, stand 461

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.