Signnieuws

Sign & Print Expo 2019, die in de laatste week van maart in Evenementenhal Gorinchem werd gehouden, heeft over drie dagen 9.045 unieke bezoekers getrokken. Ruim 1.200 daarvan kwamen uit België.

Met de komst van 9.045 unieke en kwalitatieve bezoekers was de 15e editie van, voorheen de Grafische Vakbeurs, een positieve en dynamische editie waar de organisatie veel energie uithaalt voor de toekomst, aldus Easyfairs in een persbericht.

Van de 9.045 unieke bezoekers kwamen er ruim 1.200 uit België.

Vernieuwingsslag

“In een wereld vol creativiteit en innovatie waren wij voor dit prachtige event op zoek naar een vernieuwingsslag om de bezoeker te inspireren op het gebied van onderscheidende, creatieve en heldere boodschappen”, aldus Irma de Hoon, Group Event Director van organisator Easyfairs. Volgens haar is de vernieuwde creatieve opzet enthousiast ontvangen door zowel duizenden bezoekers als exposanten en partners van Sign & Print Expo. De Hoon: “De uitdaging lag hem vooral in het neerzetten van een inspirerend event dat de focus legt op kwaliteit, creativiteit en het vinden van de dialoog. Dit is wat we voor ogen hadden en de uitwerking ervan is er een waar wij allen alleen maar van durfden te dromen.”

Volop experiencies op de beursvloer tijden Sign & Print Expo 2019.

Experiences

Kunst als een boodschap, vormgegeven door het thema street art vormde de toon in Gorinchem. De vakbeurs gaf de bezoekers niet alleen een aanbod van de meest spraakmakende innovators in sign- en printoplossingen, maar ook vele experiences die ertoe leidden dat de bezoeker vele uren kon rondlopen op de beurs.

Het Expo Theater bracht met sessies van gerespecteerde sprekers frisse nieuwe ideeën voor de industrie.

Sign & Print Festival 2020

De organisatie wil in het tussenjaar van Sign & Print Expo een heus Sign & Print Festival organiseren. Het Festival, dat staat geprogrammeerd op 11 en 12 maart 2020, zal volledig in het teken staan van kennisoverdracht, workshops en beleving. De toepasbaarheid van visuele communicatie, creatieve ontwikkelingen en efficiënte applicaties vormen de basis voor dit tweedaagse event, waarbij de beursvloer wordt opgedeeld in een aantal actuele thema’s.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.