Signnieuws

Een abrupt einde voor het Sign & Printfestival in Gorinchem. Het event werd twee uur eerder dan gepland afgebroken vanwege nieuwe coronamaatregelen. In totaal bezochten circa 1.520 professionals het festival.

Entree Sign & Print Festival.

De lancering van Sign & Print Festival op 11 en 12 maart is een ware rollercoaster geworden, stelt organisator Easyfairs in een verklaring na afloop. Ondanks alle hectiek rondom het corona-virus, is het creatieve event voor de grafimedia en signindustrie volgens haar “succesvol verlopen”. Het festival kwam noodgedwongen twee uur voor sluiting ten einde in verband met aangescherpte maatregelen vanuit de Nederlandse overheid.

Lees hier een impressie van de eerste beursdag.

Target gehaald

Volgens Easyfairs brachten in totaal zo’n 1.520 professionals op het gebied van grafimedia en visuele communicatie een bezoek aan het tweedaagse event in Evenementenhal Gorinchem. Daarmee is de vooropgestelde target van 1.500 dus alsnog behaald. “Uiteraard hoopten we vooraf op meer, maar dat we op het moment van de ingelaste persconferentie net de grens van 1.500 waren gepasseerd, past perfect in het dynamische scenario van deze lancering”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen, marketingmanager van Sign & Print Festival.

Overzicht van het ‘festivalterrein’ in Evenementenhal Gorinchem.

Bijzondere editie

“Het was in alle opzichten een bijzondere editie. Allereerst de lancering van een nieuw event in de tussenjaren van Sign & Print Expo en vervolgens de ontwikkelingen rondom het coronavirus”, stelt Van den Nieuwenhuizen. “Als organisator hebben we begrip voor alle betrokkenen: zowel exposanten en partners die deze week besloten zich terug te trekken als exposanten en partners die wel aanwezig waren. Uiteindelijk kijken we met een positief gevoel terug op deze twee enerverende beursdagen. Nu gaat de blik vooruit, op naar 2021.”

Grote ‘broer’ Sign & Print Expo staat gepland op 16, 17 en 18 maart 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Klik hier voor een impressie van de eerste beursdag.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.