Signnieuws

Sign Products, gevestigd in Nijmegen, heeft het exclusieve agentschap voor de Nederlandse markt verkregen van The Signage Factory.

Producten van The Signage Factory

The Signage Factory is een in Thailand gevestigde fabrikant van rvs letters en (verlichte) logo’s en letters, van de Nederlandse Harry Sprangers. Hij is verheugd over deze ontwikkeling en heeft hoge verwachtingen van de nieuwe samenwerking. Sprangers: “Dit team kent onze industrie als geen ander en veel mensen binnen onze bestaande klantenkring kennen hen als kundig, betrouwbaar en hardwerkende mensen.”

Sign Products is blij met het exclusieve agentschap en garandeert te zullen zorgen voor een uitstekende samenwerking met huidige en aankomende afnemers.

Sign Products

Sign Products levert led-lichtreclame, verlichte letters en logo’s, neon-installaties en reclamezuilen voor de signindustrie en reclamebedrijven. Het bedrijf adviseert daarnaast over bouwkundige constructies, windbelastingberekeningen, aanvraag van vergunningen, inzet van montagepersoneel en elektrische installaties.

Ook verlichte letters in het assortiment

Uitbreiding

De toevoeging van producten van The Signage Factory zorgen volgens het bedrijf voor een uitbreiding van het assortiment, met name op het gebied van rvs letters. Sign Products zal deze producten onder eigen naam op de markt brengen. In de zomer volgt een online bestelmogelijkheid voor deze producten.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.