Signnieuws

Sign Top presenteert op Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign te Hardenberg de HandTop UV-printers. Deze robuuste UV-printer heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, terwijl de technische specificaties en het gebruiksgemak niet onderdoen voor wat gangbaar is in de markt, aldus de leverancier.

Op de beurs zal de vlakbeduitvoering met 10 Ricoh Gen4 koppen worden getoond. Hiermee is een snelheid van 30 vierkante meter per uur haalbaar. Voor het printen op fotokwaliteit geldt een printsnelheid van 10 vierkante meter per uur.

Haarscherp

Ricoh Gen4 printkoppen behoren tot de nieuwste generatie printkoppen met een druppelgrootte van 7 picoliter, waardoor haarscherp kan worden geprint. Deze scherpte wordt verder ondersteund door het gebruik van servomotoren met een ingebouwde encoder voor de x- en y-as. De printer kan media verwerken tot een formaat van 2500 x 1200 mm, een dikte van maximaal 100 mm en een gewicht tot 90 kilogram.

Hybride

Naast de vlakbedprinter, zal HandTop in de loop van 2012 ook een 3,2 meter brede hybride UV-printer uitbrengen. Uiteraard worden ook deze modellen voorzien van de Ricoh Gen4 printkoppen. De HandTop printers zijn naar behoefte te configureren, maar worden standaard uitgeleverd met de kleuren CMYK en wit.

Lees meer nieuws over uitbreiding activiteiten Sign Top.

Sign Top –  Standnummer: 618

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.