Signnieuws

In België mogen vanaf 30 juli weer beurzen worden georganiseerd. Goed nieuws voor de geplande najaarsbeurzen, zoals Sign2Com in Kortrijk, eind september.

Sign2Com gaat door, van 19 t/m 21 september in Kortrijk.

Sign2Com zal dan ook plaatsvinden zoals geprogrammeerd, van 19 tot en met 21 september 2021, laat Kortrijk Xpo weten. De exitstrategie in België catalogeert beurzen onder het handelsprotocol net als retail. Dit is een ander protocol dan dat voor evenementen (o.a. festivals), waardoor Sign2Com haar normale bezoekersvolumes kan aanhouden. Op de stands is géén beperking van aantal bezoekers van toepassing.

Maatregelen

De beursorganisatie laat weten uiteraard te voorzien in alle nodige sanitaire maatregelen en investeert in voldoende ventilatie met bijhorende CO2-meting en ontsmettingsgels. Over eventuele aanvullende maatregelen die in september van kracht zullen zijn, wordt tijdig gecommuniceerd.

80 procent

Na een lange ‘digitale’ periode merkt de organisatie bij exposanten en bezoekers dat de ‘goesting’ bijzonder groot is om weer fysiek te netwerken en zaken te doen. Dit wordt bevestigd door het feit dat inmiddels 80 procent van de beursoppervlakte is gereserveerd.

In de loop van juni wordt de bezoekersregistratie op de beurswebsite geactiveerd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.