Signnieuws

Op deze editie van Sign2com wil Sign Top de nadruk leggen op workflow, dat wil zeggen een ideale combinatie van een printer en bijvoorbeeld een plotter. En dat in heerlijke ‘vakantiesferen’.

De software speelt hierin een voorname rol. Er zijn tal van mogelijkheden om het werk veel eenvoudiger en de kans op fouten kleiner te maken, door bijvoorbeeld te werken met barcodes. Deze mogelijkheid biedt Sign Top met diverse configuraties: naast de nieuwste Roland RE in combinatie met de ModulMounter, wordt de HandTop UV-vlakbedprinter gedemonstreerd samen met de Summa F serie vlakbedplotter.

Er worden demo’s verzorgd op de nieuwste Roland RE-640 op de Sign Top Digital Media (SDM) met directe verwerking op de ModulMounter. In de uitgebreide textielhoek, zal er op de Polyprint Textielprinter geprint worden en diverse transfermaterialen zoals de 3D XPD getransfereerd worden. Daarnaast worden transfers gemaakt op de Roland LEC-330, die zeer geschikt zijn voor werkkleding omdat ze chemisch gereinigd kunnen worden.

Sign Top, stand 424

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.