Signnieuws

De Westvlaamse opleidingsgroep Syntra West zet vandaag koers naar een professionele community en kennisplatform voor aspiranten, zelfstandigen en bedrijven in de signindustrie. Vlaamse signondernemers kunnen met Syntra West kennismaken tijdens Sign2Com in Kortrijk.

Syntra West biedt met het digitale informatieportaal signbiz.be een one-stop-shop voor studenten, operatoren, managers en zaakvoerders die hun ondernemerskills willen aanscherpen door zich te beroepen op seminars, workshops, praktijkcursussen en open educatieve leermiddelen. Het aanbod signcursussen en leslocaties is hiervoor in Vlaanderen uitgebreid.

Innovatieproject

Onder de vlag van het Europees Sociaal Fonds is het innovatieproject nog steeds in volle ontwikkeling en bieden Vlaamse en Nederlandse projectpartners samen alle expertise om het toegepaste kennisaanbod verder te professionaliseren. Hiervoor zijn nauwe contacten met alle sectorspelers van cruciaal belang om de juiste koers aan te houden. Syntra West zet de projectdoelstellingen daarom kracht bij door een luisterend oor te bieden aan bedrijvige signmakers.

iPod of MP3

De opleidingsgroep roept Vlaamse signondernemers op van zich te laten horen door vrijblijvend de stand te bezoeken op de beurs Sign2Com. Daarmee maken zij trouwens letterlijk kans op een luisterend oor voor een iPod of MP3-speler.

Syntra West, stand 4131

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.