Signnieuws

SignFrezers.nl is tijdens een bedrijfspresentatiewedstrijd op 9 december in Ahoy te Rotterdam in de prijzen gevallen. Het bedrijf uit Middelharnis wist de eerste prijs te bemachtigen met haar presentatie vanuit de kofferbak.

De opdracht was om je bedrijf op een zo goed mogelijke wijze te presenteren zonder gebruik te maken van een beursstand. De presentatie moest plaats vinden vanuit de kofferruimte van de eigen bedrijfswagen. Dit schepte veel beperkingen, maar werd door SignFrezers ervaren als een grote uitdaging.

Kerststal
Het bedrijf wilde alle materialen en toepassingen van hun frees,- laser- en printapparatuur benutten om te laten zien wat je zoal uit kunststoffen kunt maken. Dit resulteerde in een tot kerststal omgetoverde Opel Movano bedrijfsbus. Met bijbelse afbeeldingen en dieren in 3D-uitvoering, voorzien van ledverlichting, kersttakken en met de juiste sfeer wist SignFrezers.nl de jury te overtuigen van hun productiemogelijkheden, creativiteit en presentatietalent.

Dit evenement vond plaats tijdens de jaarlijkse netwerkborrel van de Kamer van Koophandel Rotterdam, waar in totaal 50 bedrijven zich op deze manier presenteerden aan het publiek.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.