Signnieuws

In februari ontstond bij SignFrezers.nl te Middelharnis brand in de lasermachine, die wordt gebruikt voor het vervaardigen van kunststof gevelletters en -logo's. Inmiddels is het gelukt een Sei Mercury te bemachtigen en draait het bedrijf weer op volle toeren.

Onduidelijk is waardoor de brand in de lasermachine bij SignFrezers.nl kon ontstaan, maar door snel optreden van eigenaar Eric Snijders is de schade beperkt gebleven. De installatie was echter niet meer bruikbaar voor productie.

Omdat een laserinstallatie niet een alledaagse machine is, wordt deze alleen in opdracht geproduceerd, met als gevolg een zeer lange levertijd. In goed samenwerking met experts, verzekering, importeur en fabrikant is het toch gelukt om een nieuwe laser te bemachtigen.

De Sei Mercury, met een laserformaat van 200×150 cm, is bij Sei Italy met spoed afgebouwd en met speciaal transport naar Middelharnis vervoerd.
Na een snelle installat ie van Sei Benelux kan SignFrezers.nl sinds 28 maart weer volop produceren.

Door de aanschaf van deze Sei Mercury zijn de mogelijkheden ook nog eens uitgebreid. Er kunnen nu logo's en teksten worden ingelaserd en foto's in combinatie met teksten. Het voordeel van acrylaat laseren is de mooi afgepolijste zijkant.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.