Signnieuws


SignSellers voorzag een kantoorvloer in Eindhoven van maar liefst 6.000 vloerstickers onder een gietvloer van kunsthars. Volgens het bedrijf de grootste vloerdecoratie ooit in Nederland.

SignSellers bracht 6.000 vloerstickers aan op de vloer die vervolgens werd voorzien van een gietvloer.

Het kantoor van Accountants- en adviesorganisatie BDO op Strijp-S in Eindhoven heeft een unieke vloerinstallatie bestaande uit 6.000 vloerstickers onder een gietvloer van kunsthars. SignSellers uit Lochem creëerde de stickervloer in één week tijd.

Duurzame vloerdecoratie

‘’Deze vloer gaat 15 jaar mee, qua kleur en krasbestendigheid’’, zegt Dennis Martens, directeur van SignSellers. Het groeiende bedrijf werkt met passie aan signing, waar stickervloeren onderdeel van zijn. Signsellers is naar eigen zeggen het enige bedrijf in Nederland dat gecertificeerd is in het aanbrengen van deze vloerstickers in gietvloeren.

BOLD, het complex gebouwd door Jongen Bouwpartners op Strijp-S in Eindhoven, werd medio 2022 opgeleverd. BDO vestigde zich als een van de eerste huurders in één van de ruime kantoren. Het is een nieuwe plek die dient als ontmoetingsplek voor collega’s uit diverse vestigingen in het land. Die plek moest een unieke, maar saamhorige uitstraling krijgen. Huisvestingsbedrijf Qwing wierp zich op als projectleider om een juiste visie en ontwerp te ontwikkelen voor het interieur. Voor het waarmaken van deze visie werd het team van SignSellers uit Lochem betrokken.

Uniek en duurzaam

Voor het project van BDO werkte SignSellers samen met DIBA Groep, die de gietvloer van fabrikant Utin Utz en merk Arturo aanbracht over de geplakte stickers. De levensduur van dit soort vloeren is lang omdat het bestaat uit meerdere lagen. De toepassing van vloerstickers onder een gietvloer zorgt voor een unieke, visueel interessante en duurzame vloeroplossing, aldus SignSellers.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.