Signnieuws

SignSellers gaat de uitrol van buitenreclame van Autodistribution uitvoeren. Komend jaar worden bij zo’n dertig grossiers en tientallen garagebedrijven reclame-uitingen aangebracht. Een mooie klus voor het jonge, maar ervaren reclameproductiebedrijf.

SignSellers is trots dat een grote landelijke partij kiest voor het relatief jonge reclameproductiebedrijf.

Doyen Auto Nederland is de organisatie achter de Autodistribution formule. Autodistribution en AD Garage zijn internationaal bekende merknamen in de automotive aftermarket. Doyen heeft de regie over de merken in Nederland en België. Het label is ontstaan uit de behoefte van zelfstandige grossiers en garages om een gezamenlijk netwerk te bouwen, waarin wordt samengewerkt op het gebied van IT, inkoop, commercie en marketing.

Uniforme uitstraling

De aangesloten grossiers en garages krijgen een herkenbare, uniforme uitstraling. SignSellers uit Lochem is verantwoordelijk voor de uitvoering van begin tot einde. “Op locatie wordt ingemeten en worden foto’s gemaakt. Vervolgens wordt bepaald welke huisstijluitingen geschikt zijn voor de betreffende locatie en wordt daarvoor een ontwerp in een fotopresentatie uitgewerkt. Daarop is een selectie van gevelreclames, raambeletteringen, reclameborden, zuilen, spandoeken, parkeerborden en autobeletteringen te zien. Nadat er met de pandeigenaar is overeengekomen welke reclame-items daadwerkelijk mogen worden uitgevoerd, worden deze door SignSellers geproduceerd en op, aan en bij het pand gemonteerd”, aldus het signbedrijf in een persbericht.

SignSellers

Bij SignSellers is men trots dat een grote landelijke partij kiest voor het relatief jonge reclameproductiebedrijf. SignSellers vierde oktober vorig jaar het eenjarige bestaan. De werkzame signmakers, zeefdrukkers en ontwerpers kunnen echter bouwen op jarenlange ervaring in de reclame- en signbranche.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.