Signnieuws

SignTalk Live vormt op dinsdag 22 maart de officiële aftrap van Sign & Print Expo 2022. Een rondetafelgesprek met enkele prominenten uit de signbranche is het begin van drie dagen vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem.

SignTalk is de podcastserie voor creatieve ondernemers in de signbranche. Een initiatief van Sign+ Magazine / Sign.NL. In deze serie audiogesprekken gaat hoofdredacteur Wouter Mooij gewoonlijk de dialoog aan met branchevertegenwoordigers, signmakers, fabrikanten en leveranciers uit de wereld van visuele communicatie.

Live op de beursvloer

Nu het alweer twee jaar geleden is dat het laatste Print & Sign evenement in Gorinchem plaatsvond, is het goed om met een aantal branchespelers even de balans op te maken en vooruit te kijken.

Speciaal voor de opening van Sign & Print Expo 2022 gaat Wouter Mooij daarom, centraal op de beursvloer (in het Business Point), om 13.15 uur het gesprek aan met: Wouter van As (directeur VAN AS en voorzitter Fespa Nederland), René de Heij (directeur Probo), Jean Van Houtryve (directeur Visix Brandshiners en voorzitter Fespa Belgium) en Ron van Rijssel (directeur SI’BON Netwerk).

Toegang tot de beurs
Wil je getuige zijn van deze SignTalk Live! Registreer je dan via deze link voor toegang tot Sign & Print Expo 2022 (gebruik code 9510) en we zien je graag op 22 maart om 13.15 uur bij het Business Point midden op de beursvloer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.