Signnieuws

Sihl Direct presenteert zich in Hardenberg als de Coating Company. Het bedrijf, dat behoort tot de Diatec groep, heeft een productie- en verkoopdivisie.

Vrijwel alle printmedia worden in eigen fabrieken gecoat en er is een nauwe samenwerking met vele printer fabrikanten. Sihl toont nieuwe printmedia, waaronder diverse Polyprop, Wallpaper, Posterpaper en Fotospecialiteiten.

Seiko printers

Als Seiko distributeur in de Benelux zal Sihl in Hardenberg twee nieuwe printers presenteren: de H2-74s en de W-64s. De W-64s is een modulair op te bouwen printer voor buitentoepassingen met 54 of 64 inch printbreedte. De W-serie kan met 4 of 6 kleuren worden uitgerust en kan naar keuze worden voorzien van een snij-, oprol- en blowerunit. De printer kan werken met lowsolvent inkt of met de onlangs geïntroduceerde Seiko IX hap’svrije inkten. De H2 met een breedte van 104 of 74 inch is een snelle mild solvent printer voorzien van Smart pass3, Smart nozzle mapping en de nieuwe Colorpainter manager software.

HP en Roland

Daarnaast zullen op de stand diverse HP latex en HP watergebaseerde printers te zien zijn. Voor wie niet genoeg heeft aan een printer die kan printen, heeft Sihl Direct een ruim assortiment Roland Printers die zowel kunnen printen als snijden. Ook metallic kleuren of printen met witte inkten is mogelijk op de VS serie.

Sihl Direct, Hal 4, Stand 429

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.