Signnieuws

Simian, eigenaar van ReclamelandDrukland.nl en Flyerzone, is wederom winnaar van de FD Gazellen 2019. De onlinedrukkerij is één van de snelst groeiende ondernemingen van Noord-Nederland.

Wouter Haan van Simian.

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20 procent in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. Naast omzetgroei is ook de groei van het personeel en de winstmarge meegenomen in de overwegingen. Net als vorig jaar, won Simian de Bronzen Gazelle.

Trots

Wouter Haan, eigenaar van het bedrijf: “Dagelijks werken we keihard om het mooiste drukwerk voor onze klanten te maken. We zijn in Nederland en België de enige online drukkerij die echt innoveert en een eigen productiefaciliteit heeft. Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. We gaan dit succes zeker met het hele team vieren.”

Simian

De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. en bedienen meer dan 400.000 klanten in Nederland en België. Begin dit jaar heeft Simian 25.000 m2 grond aangekocht, waardoor Simian straks een drie keer zo groot pand op een grondoppervlakte van 35.000 m2 beslaat.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.