Signnieuws

Sizo in Capelle aan den IJssel heeft branchegenoot Everseen in Almere overgenomen. Directeur Bas Visser komt bij Sizo in dienst als technisch adviseur.

Voor Sizo, gespecialiseerd in indoor en outdoor signing, is de overname een strategische stap om de positie in de retailmarkt verder te versterken. Everseen Lichtreclame, dat afgelopen mei failliet werd verklaard, was gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van lichtreclame en heeft veel klanten in de retailsector, zoals Tommy Hilfiger, Gerry Weber, State of Art, Beter Horen en Marqt.

Uitbreiding

“Het klantenpakket van Everseen sluit naadloos aan bij onze opdrachtgevers”, zegt directeur Hans Zevenbergen van Sizo. “Ook in het meer exclusieve segment van de markt is Everseen goed vertegenwoordigd. Voor ons komt de overname op een uitstekend moment. We zijn aan het groeien en zoeken actief naar uitbreiding van onze marktgebieden.”

Sluiten vestiging Almere

Sizo neemt alleen de activiteiten van Everseen over. De vestiging in Almere wordt gesloten. Een deel van het personeelbestand van Everseen verhuist mee naar Capelle aan den IJssel. Daaronder is ook de voormalige Everseen directeur Bas Visser. Hij wordt technisch adviseur bij Sizo. Door de overname groeit het personeelsbestand van Sizo naar circa 50 medewerkers.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *