Signnieuws

Smart-Sign lanceert op Sign2Com drie nieuwe producten: de Solar-zuil, de Pulsar lichtkoof en de Galaxy-zuil. De drie producten zijn van 9 tot en met 11 september op de beurs in Kortrijk te bezichtigen.

De door Smart-Sign ontwikkelde Solar-zuil is voorzien van een Solar Hybride systeem dat voor 100 procent op zonne-energie werkt. Het systeem bestaat uit een combinatie van een zonnepaneel en energiezuinige ledverlichting, en wordt toegepast op de Proton zuil. Aan de hand van het gekozen energieschema zijn lichtintensiteit en branduren 365 dagen per jaar regelbaar. De zuil is milieuvriendelijk en vereist weinig tot geen onderhoud, aldus Smart-Sign.

Pulsar lichtkloof

Doordat ledverlichting steeds meer wordt toegepast in binnen- en buitenreclame heeft Smart-Sign een nieuwe lichtkoof ontwikkeld met ledverlichting. Deze Pulsar lichtkoof heeft een rond profiel en is, in tegenstelling tot de bestaande Sirius lichtkoof, een stuk kleiner en lichter. De koof wordt in twee varianten aangeboden: met medium power en highpower leds. De lichtkoof is draaibaar en snel en eenvoudig te monteren en beschikt over een stijf profiel, waardoor grote overspanning mogelijk is en minder beugels nodig zijn.

Galaxy zuil

Het derde nieuwe product, de Galaxy zuil, is een aanvulling op de reeds bestaande zuilen die Smart-Sign te bieden heeft. Deze rechte verlichte zuil met luxe uitstraling wordt uitsluitend geleverd met ledverlichting. De platen zijn aan de voorzijde afneembaar. Door middel van waterdichte klemlijsten rondom de zuil, kunnen de platen er eenvoudig worden uitgehaald.

Smart-Sign, stand 424 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.