Signnieuws

De digitale snijsystemen van Zünd bieden een unieke hoeveelheid bewerkingsmethoden voor de meest uiteenlopende materialen. Op de Fespa 2020 in Madrid presenteert Zünd een breed palet om print – en snijwerkstromen te automatiseren.

De digitale snijsystemen van Zünd zijn veelzijdig en efficiëntie qua toepassingen. Het modulaire concept, dat door het hele aanbod is doorgevoerd, en de talloze automatiseringsoplossingen maken elke Zünd-snijmachine tot toppresteerder op het gebied van snijden. Op de Fespa in Madrid toont Zünd mogelijkheden om print- en snijwerkstromen met de juiste softwarehulpmiddelen en passende hardware tot het hoogst mogelijke rendement te brengen, aldus de Zwitserse fabrikant.

Freesoplossing

Zünd toont een sterke freesoplossing met de RM-L. Met zijn vermogen van wel 3,6 kW opent de RM-L zeer veelzijdige mogelijkheden ten aanzien van materiaalkeuze. Met de automatische freeswisselaar ARC kan het afhandelen van het frezen volledig worden geautomatiseerd.

Geprint textiel

Digitaal geprint textiel als reclamemateriaal is in de mode. Daarvoor zijn innovatieve en universele digitale snijoplossingen nodig, zoals de Zünd G3-snijmachine. Op de Fespa zal zij onder andere textiel vanaf rol op vorm snijden tot een breedte van 3,2 meter.

Zünd Cut Center

Veelzijdige mogelijkheden biedt ook de bedieningssoftware Zünd Cut Center ZCC met de bijbehorende registratiemogelijkheden. De nieuwe Over Cutter Camera OCC detecteert bijvoorbeeld volautomatisch en bliksemsnel materiaalpositie en trek. ZCC compenseert vervolgens eventuele materiaaltrek en start onmiddellijk met het snijden.

Zünd op Fespa in Madrid (hal 7, stand C25)

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.