Signnieuws

Journalist en social media-expert Raymond Janssen, die ook regelmatig voor Sign+ Magazine schrijft, heeft twee praktische boekjes geschreven over Twitter en LinkedIn: ‘De kleine Twitter voor Dummies‘ en ‘De kleine LinkedIn voor Dummies‘. Twee compacte boekjes vol praktische tips voor mensen die willen starten met LinkedIn en Twitter.

Het boekje over LinkedIn legt uit hoe je deze populaire netwerksite efficiënt en doelgericht kunt gebruiken. Zo kun je LinkedIn inzetten bij het vinden van een baan en bij recruitment, maar ook deelnemen aan discussies en evenementen aankondigen. In het boekje staat precies uitgelegd hoe je een profiel aanmaakt, maar ook hoe je goed kunt zoeken en gevonden worden, hoe je LinkedIn kunt gebruiken om te solliciteren en andere praktische tips.

Een voorbeeld van een populaire LinkedIn-groep in de de signbranche is overigens: Sign.NL 

Twitter
En voor wie Twitter nog een onbekend terrein is, kan in De kleine Twitter voor Dummies ontdekken hoe Twitter werkt. Hoe maak je een account aan en kun je je eigen pagina optimaliseren, maar ook hoe je als mkb'er Twitter kunt gebruiken als marketinginstrument of netwerktool. Maar ook ‘twittiquette', twitterincidenten en omgaan met privacy via Twitter komt aan de orde. En dat allemaal laagdrempelig en met een vleugje humor beschreven.

De boekjes zijn uitgegeven door Pearson Education en zijn te koop voor 7,95 bij de meeste boekwinkels.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.