Signnieuws

Spandex accelereert door tijdens een open huis in Veenendaal. Op vrijdag 15 november en zaterdag  16 november presenteert de signleverancier, in samenwerking met verschillende merken, de nieuwste producten, kleuren en technologieën.

Al jaren is Spandex leverancier van bekende merken zelfklevende folies, printoplossingen en accessoires. Technologieën blijven zich ontwikkelen en Spandex gaat mee met de nieuwste trends, aldus de signdistributeur in Veenendaal. Vandaar de open dagen.

Samen met HP daagt Spandex bezoekers uit om plaats te nemen in een racesimulator.

Thema racen

Tijdens deze open dagen staat het thema racen centraal. Dit thema is niet alleen terug te vinden in de communicatie en in de aankleding van de dag, maar ook in de nieuwe, exclusief voor Spandex ontwikkelde, kleuren Supreme Wrapping Film van Avery Dennison. Deze serie bestaat uit tien opvallende en trendy kleuren. Het racingthema gaat verder tijdens deze dag. Samen met HP daagt Spandex bezoekers  uit om plaats te nemen in een racesimulator en kans te maken op mooie prijzen.

‘Dinoc-experience’

Specialisten van verschillende merken zullen tijdens deze dag present zijn om de nieuwste producten en technieken te showen en uitleg over te geven. Avery Dennison presenteert niet alleen de nieuwe Spandex-kleuren, maar toont ook de meerwaarde van Paint Protection Film. Spandex toont samen met 3M de vernieuwde showroom, een ware ‘Dinoc-experience’. Daarnaast is er de mogelijkheid om de nieuwste 2080 Carwrap Serie van 3M te bewonderen.

Hardware

Meer geïnteresseerd in de hardware? Ook dan wordt u op uw wenken bediend. Zo worden de nieuwe XpertJet modellen van Mutoh getoond en ontbreken ook de Latex print & cut mogelijkheden van HP niet. U kunt informatie krijgen over de mogelijkheden van leasen en kennismaken met SAI Flexiprint.

Wilt u een bezoek brengen aan het open huis van Spandex?
Meld u dan middels deze link aan.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.