Signnieuws

Spandex heeft zijn assortiment producten voor interieurtoepassingen uitgebreid met de toevoeging van Cover Styl’Architectural Interior Vinyl Films.

Cover Styl van Spandex
Cover Styl van Spandex.

Het portfolio interieurfolies van Cover Styl’ biedt een keuze uit meer dan 600 kleuren en patronen. Zo kunnen klanten voor meer kleur in de binnenruimtes zorgen en de esthetiek van hout, marmer, steen, metaal, glitter, stof en leer reproduceren.

Grote namen

De producten van Cover Styl’ zijn gebruikt in decorprojecten voor bekende horeca- en winkelmerken, waaronder Novotel, Radisson, Best Western, Marriott, Carrefour en Brioche Dorée. Naast deze grootschalige projecten worden de films vaker gebruikt voor kleinere ‘opfrisopdrachten’ zoals het restylen van deuren, muren, tafels, aanrechtbladen, liften en zelfs voor het toevoegen van individuele expressie aan digitale apparaten zoals telefoons, tablets en gameconsoles.

Cover Styl van Spandex
Cover Styl van Spandex.

Prijs-kwaliteitverhouding

Cover Styl’-films kunnen worden aangebracht op veel oppervlakken, waaronder gips, hout, aluminium en pvc. Ze zijn duurzaam tegen water, hitte, vochtigheid, UV-straling, vuil, schuren en regelmatig reinigen en worden geleverd met tienjaar garantie tegen scheuren, verkleuring en delaminatie.

Leon Watson, VP Marketing bij Spandex: “Cover Styl’-producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waarbij klanten in staat zijn om per meter te bestellen voor levering binnen 24/48 uur. Dit geeft signmakers en wikkelinstallateurs de kans om, ondanks de huidige omstandigheden, toe te treden tot een snelgroeiende markt.”

Verkrijgbaar in heel Europa

Cover Styl’ was al verkrijgbaar bij Spandex in Franrijk en Spanje, maar is sinds oktober verkrijgbaar bij het hele Spandex-distributienetwerk in Europa.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.