Signnieuws

Spandex heeft een gratis app ontwikkeld die klanten met één druk op de knop toegang geeft tot alle digitale kleurswatches van toonaangevende merken, die vanuit de app direct kunnen worden besteld.

Spandex ColorBox-app geeft alle digitale kleurswatches van merken die Spandex voert.

De Spandex ColorBox-app is beschikbaar in 7 talen en is afgestemd op de specifieke productportfolio van elk nationaal verkoopkantoor. Het bevat alle toonaangevende merken van Spandex, waaronder 3M, Avery Dennison, Oracal, Mactac en ImagePerfect. Producten zijn eenvoudig vindbaar op serie, kleur, productnummer, naam of toepassing.

Colormatching

Naast de uitgebreide verzameling kleuren geeft de Spandex ColorBox-app de gebruikers eenvoudig toegang tot productinformatie, technische datasheets en de webshop. Het biedt klanten ook een functie voor colormatching, waarmee de gebruiker een kleur kan fotograferen waarna de app de beste colormatch vindt in het assortiment van Spandex.

Materiaalkeuze

Camiel Bosma, General Manager bij Spandex Benelux, zegt: “De Spandex ColorBox-app is een waardevol bedrijfsinstrument voor signmakers en wrappers, waardoor ze effectief het volledige kleurenassortiment van Spandex in hun broekzak kunnen meenemen, waardoor het eenvoudiger dan ooit wordt om gesprekken met klanten over materiaalkeuze te ondersteunen.”

De Spandex ColorBox-app wordt maandelijks bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze de nieuwste productportfolio weergeeft. Met ‘click to buy’ is er direct toegang tot de Spandex webshop.

Gratis downloaden

De Spandex ColorBox-app kan eenvoudig worden gedownload van zowel de app-stores van Apple als van Android.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.