Signnieuws

Spandex lanceert binnenkort EverGreen: een range pvc-vrije films, waaronder ook snijfolies. Dit meldt Camiel Bosma, Regional Vice President, in een interview met Sign+ Magazine.

Daniel van Hasselt (links), Country Manager Spandex Nederland, en  Camiel Bosma, Regional Vice President, in het magazijn van Spandex in Veenendaal.

Er is een wisseling van de wacht bij Spandex. Daniel van Hasselt is benoemd tot Country Manager Spandex Nederland. Hij heeft de dagelijkse leiding overgenomen van Camiel Bosma die zich als Regional Vice President nu bezighoudt met de Europese ontwikkelingen binnen Spandex. Reden voor een gesprek met beide heren.

Duurzaamheid

Bosma meldt in het interview dat Spandex behoorlijk investeert in duurzaamheid. “We hebben hier speciaal iemand voor ingehuurd en we denken na over een strategie hoe wij als Spandex het beste kunnen omgaan met ‘sustainability’. Dat heeft te maken met de producten die je verkoopt, maar ook met de oplossingen die je klanten daarna weer aanbiedt, bijvoorbeeld op het gebied van recycling. Binnenkort zal Spandex onder de naam EverGreen met een range pvc-vrije producten op de markt komen. Films, kokers, verpakkingen, alles zal binnen deze range op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn. Het gaat niet alleen om digitale printmedia, maar ook om snijfolie. Daarmee zijn we redelijk uniek. EverGreen zal kostprijstechnisch op hetzelfde niveau zitten als pvc-producten. We verwachten dan ook veel van deze range.”

Lees hier het complete interview met Bosma en Van Hasselt: “Jonge talenten binnen Spandex een kans geven.”

Of beluister de podcast SignTalk met beide heren:

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.