Signnieuws

PrintFactory verwelkomt Karl Norman als specialist voor textiel- en grootformaat printtoepassingen. Norman brengt een schat aan ervaring en expertise mee op het gebied van grootformaat printen en het printen op stoffen.

PrintFactory is een toonaangevende leverancier van kleurbeheer-, workflow- en automatiseringssoftwareoplossingen voor de grootformaat printindustrie. Het bedrijf is verheugd dat Norman zich bij het team heeft gevoegd in de functie van Textile & Large Format Printing Application Specialist.

Tien jaar bij Durst

Norman brengt namelijk een schat aan ervaring en expertise met zich mee op het gebied van grootformaat printen en het printen op stoffen. Hij heeft meer dan tien jaar bij Durst gewerkt waar hij technisch kleurbeheer en printer-/media-instellingen heeft ondersteund en geoptimaliseerd voor klanten. Daarnaast verzorgde hij interne trainingen en trainingen voor klanten en verkoopkanalen.

“We zijn blij Karl te mogen verwelkomen in ons team”, zegt Erik Strik, CEO van PrintFactory. “Zijn uitgebreide kennis van kleurbeheer en workflowoptimalisatie voor grootformaat printen en textiel zal een grote aanwinst zijn voor onze klanten, en we zijn verheugd hem aan boord te hebben. Als Textile & Large Format Printing Application Specialist bij PrintFactory zal Karl doorgaan om technisch kleurbeheer en workflowondersteuning en -optimalisatie voor onze klanten te bieden.”

Release van Workflow

PrintFactory’s recente release van Workflow is ontworpen om PrePress-workflows te stroomlijnen, de uitvoerkwaliteit te verbeteren en de kosten, die gepaard gaan met handmatige arbeid en fouten, te verlagen. Met de eenvoudige PrePress-automatiseringstool met drag-and-dropfunctie kunnen gebruikers hun eigen workflows bouwen en designwerk moeiteloos omzetten in printklare documenten. Met Workflow kunnen meerdere gelijktijdig draaiende workflows worden gecreëerd om desig naadloos om te zetten in printklare documenten, inclusief automatische pre-flight inspectierapporten, met de flexibiliteit van handmatige tussenkomst wanneer dat nodig is.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.